Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O garnitura foarte buna alaturi de gratar, snitel sau alte preparate de carne sau peste.
- Morcovii se curata de coaja sis e fierb in apa cu sare . Apoi ii taiem cubulete.
- Mazarea daca e proaspata sau congelata se fierbe in apa cu sare si ea. Daca folosim din conserva o scurgem de apa .
- Cartofii ii fierbem in coaja si apoi se curata si se taie cuburi.
- Cand ingredientele sunt reci se amesteca intr-un vas incapator cu sare, piper si maioneza . Eu am folosit maioneza din comert, light, dar cu siguranta se poate folosi si de casa facuta.
Aceasta salata eu o folosesc ca si garnitura alaturi de snitele din piept de pui sau din peste.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult