Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2010 | 3975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai mare
  • 2 rosii
  • parmezan ras
  • crema de unt
  • putin lapte
  • usturoi
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi:

Dovlecelul se taie felii subtirele, se presara cu sare, apoi se dau prin faina.


Se bat ouale bine cu 1 lingura de parmezan si cu 2 lingurite de faina.


Se dau feliile de dovlecel prin amestecul de ou si se pun la prajit in ulei incins.


Se scot pe un servet absorbant.


Se prepara crema de usturoi: crema de unt ( e tartinabila, se gaseste la cutii, a mea era firma ,,Gustoso,,) se amesteca cu putin lapte ca sa se mai subtieze, apoi cu usturoiul ras pe razatoarea cu ochiuri mici.


Montare: o felie de dovlecel, o felie de rosie, parmezan....apoi se repeta ordinea pana ajunge turnuletul la marimea dorita. Se serveste cu sos de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

ela 1

21.07.2010, 14:23

ce de mancaruri am ratat de la tine....

ela 1

21.07.2010, 14:24

au mancat fetele astea fara mine,nu m-au chemat si pe mine la masa....

madi_marin 1

22.07.2010, 12:00

ela.....nu fii suparata, lasa ca atunci cand o sa mai fac ceva de mancare .....iti dau un beep .....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor