Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2010 | 3566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai mare
  • 2 rosii
  • parmezan ras
  • crema de unt
  • putin lapte
  • usturoi
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi:

Dovlecelul se taie felii subtirele, se presara cu sare, apoi se dau prin faina.


Se bat ouale bine cu 1 lingura de parmezan si cu 2 lingurite de faina.


Se dau feliile de dovlecel prin amestecul de ou si se pun la prajit in ulei incins.


Se scot pe un servet absorbant.


Se prepara crema de usturoi: crema de unt ( e tartinabila, se gaseste la cutii, a mea era firma ,,Gustoso,,) se amesteca cu putin lapte ca sa se mai subtieze, apoi cu usturoiul ras pe razatoarea cu ochiuri mici.


Montare: o felie de dovlecel, o felie de rosie, parmezan....apoi se repeta ordinea pana ajunge turnuletul la marimea dorita. Se serveste cu sos de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

ela 1

21.07.2010, 14:23

ce de mancaruri am ratat de la tine....

ela 1

21.07.2010, 14:24

au mancat fetele astea fara mine,nu m-au chemat si pe mine la masa....

madi_marin 1

22.07.2010, 12:00

ela.....nu fii suparata, lasa ca atunci cand o sa mai fac ceva de mancare .....iti dau un beep .....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu rosii si crema de branza