Salata Boeuf

de MotanLaOale in Salate, 4 Ian 2012 | 4174 vizualizari

 

De data aceasta am facut-o cu carne de vita cum scrie la carte. De ornat este raspunzatoare altcineva cu rabdare mai mare decat mine.

 

INGREDIENTE

  • 600g carne vita (pulpa)
  • 4 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 telina mijlocie
  • 4-5 cartofi
  • 200g mazare
  • 8-10 castraveti murati in saramura
  • sare
  • piper
  • pentru maioneza
  • 2 galbenusuri crude
  • 2 lingurite mustar
  • 400 ml ulei
  • zeama de lamaie 
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Boeuf:

Carnea se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este fiarta se taie cubulete si se se lasa la racit.


Cartofii se fierb in coaje. Cand sunt fierti se curata si se lasa la racit. Se toaca cubuletze mici.


Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se fierb in apa cu putina sare. Se lasa la racit si se toaca cubuletze mici.


Mazarea se fierbe si se lasa la racit.


Castravetii se toaca cubuletze mici si se storc in pumni de zeama.


Se amesteca carnea si toate legumele intr-un castron.


Pentru maioneza : punem galbenusurile,mustarul,si sare intr-un castron le amestecam cu mixerul adaugand uleiul putin la inceput si mai mult pe urma. La final se pune si zeama de lamaie dupa gust.


In castronul cu carne si legumele tocate punem sare si piper dupa gust, amestecam cu maioneza si este gata.


Se pune pe platou si se orneaza dupa dorinta.


Eu am lasat-o intr-un castron si am lasat pe prietana mea sa orneze. Mai usor nu?


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

15.12.2013, 15:17

kukibella 1

17.12.2013, 07:58

MotanLaOale 1

17.12.2013, 08:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Salata Boeuf