Salata Boeuf

de Gherca Daniela in Salate, 10 Sep 2014 | 1617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 pastarnac
  • mazare ( o cutie mica)
  • 5 castraveti murati
  • salam frantuzesc ( sau piept de pui fiert, carne de vita fiarta... etc)
  • sare
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus de ou fiert tare
  • 1 galbenus de ou crud
  • zeama de la un sfert de lamaie
  • o lingura de mustar
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Boeuf:

Pentru inceput am spalat legumele bine si le-am pus la fiert, dupa ce au fiert bine le-am lasat putin sa se raceasca si le-am curatat de coaja. ( Prefer legumele sa le fiarb in coaja pentru a nu isi pierde din gust) .


Dupa ce am terminat de curatat am maruntit toate legumele, castravetii ( pe care i-am scurs de zeama ramasa la maruntit), salamul ( taiat in bucati cat mai mici), mazarea, si la final am pus maioneza si am potrivit de sare .


Pentru maioneza: Am pus intr-un bol galbenusul de ou si l-am maruntit cu dosul lingurii, peste am pus galbenusul crud si am amestecat putin. Dupa ce am omogenizat bine am pus ulei putin cate putin si am mizat pana isi dubleaza volumul, am adaugat si zeama de lamaie cu mustarul si am mai mizat putin.


Din toate aceste ingrediente mi-a iesit o farfurie ( cea din foto)


Puteti orna dupa preferinte, eu am pus ardei in otet si masline verzi fara samburi).


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

11.09.2014, 01:13

imi place

Gherca Daniela 1

11.09.2014, 10:01

Multumesc de apreciere!

Rocsi 1

11.09.2014, 10:18

Imi place mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf