Salata boeuf floarea soarelui

de Sidy in Salate, 15 Feb 2011 | 2987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Zarzavatul fiert de la o supa cu carne
  • 250 g carne fiarta
  • 150 g mazare verde
  • 3 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • maioneza
  • 3-4 oua fierte
  • 3 cartofi fierti
  • 1 punga chips-uri
  • 50 g masline negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf floarea soarelui:

Zarzavatul fiert se taie marunt la fel si carnea fiarta. Muraturile se taie si ele cubulete.


Maioneza se face dintr-un galbenus fiert, unul crud, o lingurita de mustar si 1/2 l ulei. Ouale fierte se razuiesc sau se taie cubulete mai putin un galbenus . Eu am "taiat" zarzavatul cu o sita pentru prajit cartofii...de care aveti si voi cu siguranta.


Cand toate ingredientele sunt gata se amesteca impreuna cu maioneza, adaugam sare si zeama de lamaie.


Punem salata pe o farfurie , in forma de cupola. Imprejur asezam chips-urile si deasupra salatei montam jumatati de masline negre fara samburi. Galbenusul fiert ramas il razuim deasupra maslinelor ca si cum ar fi polenul florii soarelui...Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MIUTA 1

15.02.2011, 17:18

Imi place

aziz 1

15.02.2011, 19:27

superb

Lau 1

18.02.2011, 20:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Tabouleh:Salata cu cuscus