Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Zarzavatul fiert se taie marunt la fel si carnea fiarta. Muraturile se taie si ele cubulete.
Maioneza se face dintr-un galbenus fiert, unul crud, o lingurita de mustar si 1/2 l ulei. Ouale fierte se razuiesc sau se taie cubulete mai putin un galbenus . Eu am "taiat" zarzavatul cu o sita pentru prajit cartofii...de care aveti si voi cu siguranta.
Cand toate ingredientele sunt gata se amesteca impreuna cu maioneza, adaugam sare si zeama de lamaie.
Punem salata pe o farfurie , in forma de cupola. Imprejur asezam chips-urile si deasupra salatei montam jumatati de masline negre fara samburi. Galbenusul fiert ramas il razuim deasupra maslinelor ca si cum ar fi polenul florii soarelui...Pofta mare !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult