Ouale se fierb si se lasa la racit dupa care se curata si se toaca marunt.
Salata se spala,se usuca cu prosopul si se taie fasii subtiri.
Ceapa, castravetii, ardeii, ridichiile, rosiile se curata, se spala, se usuca si se taie marunt.
Branza se taie cubulete.
Se amesteca toate ingredientele intr-un castron, se potriveste de sare si piper, se toarna ulei de masline si otet,se amesteca si este gata.
Se orneaza dupa preferinta.
Pofta Buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro