Salata bulgareasca

de grasu64 in Salate, 10 Apr 2012 | 24315 vizualizari

 

Ca un baiat istet ce sunt eu am uitat sa ii pun oua si masline, pe care le aveam in frigider.
Si totusi a fost foarte buna.
Daca vreti adaugati si 3 oua fierte tari si cateva masline fara samburi.

 

INGREDIENTE

  • - 10 rosii cherry
  • - 1 salata verde
  • - 3-4 ridichi
  • - 1/2 castravete lung
  • - 1 ardei capia
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 200 g sunca
  • - 200 g telemea de vaca
  • - 3 oua fierte tari
  • - cateva masline fara samburi
  • - 3 linguri ulei de susan Cardinal, presat la rece
  • - 1 lingura otet
  • - sare, piper
  • - patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata bulgareasca:

Taiem rosiile, castravetii, ardeii, albusurile de ou si sunca cubulete. Ceapa verde se taie rondele. Se toaca fin patrunjelul si maslinele. Se pun toate intr-un bol. Se condimenteaza salata cu sare si piper dupa gust si se amesteca totul usor.

Se amesteca uleiul cu sucul de lamaie pana devine ca o emulsie si se toarna peste salata. Galbenusurile de ou se rad,printr-o sita fina, peste salata. Se amesteca iar. Galbenusul va forma impreuna cu dressingul un sos cremos si delicios.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata bulgareasca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata Bulgareasca