Salata Caesar cu miez de lapte

de Bya Ralu in Salate, 14 Mai 2013 | 1724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salata verde
  • 1 rosie
  • piept de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • crutoane de paine
  • castravete
  • 1 cutie miez de lapte
  • ulei masline/otet de mere
  • sare/piper/boia dulce/curcuma
  • Pentru sos:
  • 1 lingurita mustar in sos balsamic
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Caesar cu miez de lapte:

Salata se spala foarte bine cu apa rece, se rupe bucatele si se aseaza in castron.


Rosia se taie feliute subtiri, la fel si ceapa verde si castravetele.


Pieptul de pui (eu l-am avut fiert, ca am facut supa) se taie felii mai groase si se pune putin la prajit in ulei de masline cu boia dulce, curcuma si piper. Se lasa 2-3 minute. Se scoate pe o farfurie, dupa care se taie fasii subtiri si se pune in castron peste celalalte ingrediente.


Se condimenteaza cu sare, piper, putin ulei de masline si putin otet. Adaugam si crutoanele si miezul de lapte taiat fasii subtiri.


Se prepara sosul:


Se piseaza usturoiul, se adauga mustarul si smantana si se amesteca foarte bine.


Sosul se pune cate putin in castron.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Caesar cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

20.05.2013, 21:04

Krystyan Trendy 1

08.08.2014, 11:49

buna salatica!!

Bya Ralu 1

08.08.2014, 12:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Salata pentru Anul Nou – “Advent”