Salata Caesar cu miez de lapte

de Bya Ralu in Salate, 14 Mai 2013 | 3616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salata verde
  • 1 rosie
  • piept de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • crutoane de paine
  • castravete
  • 1 cutie miez de lapte
  • ulei masline/otet de mere
  • sare/piper/boia dulce/curcuma
  • Pentru sos:
  • 1 lingurita mustar in sos balsamic
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Caesar cu miez de lapte:

Salata se spala foarte bine cu apa rece, se rupe bucatele si se aseaza in castron.

Rosia se taie feliute subtiri, la fel si ceapa verde si castravetele.

Pieptul de pui (eu l-am avut fiert, ca am facut supa) se taie felii mai groase si se pune putin la prajit in ulei de masline cu boia dulce, curcuma si piper. Se lasa 2-3 minute. Se scoate pe o farfurie, dupa care se taie fasii subtiri si se pune in castron peste celalalte ingrediente.

Se condimenteaza cu sare, piper, putin ulei de masline si putin otet. Adaugam si crutoanele si miezul de lapte taiat fasii subtiri.

Se prepara sosul:

Se piseaza usturoiul, se adauga mustarul si smantana si se amesteca foarte bine.

Sosul se pune cate putin in castron.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Caesar cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata cu piept de pui