Salata Caesar cu pui

de Sidy in Salate, 30 Apr 2011 | 4642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde cu foi cat mai crudute
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ou fiert
  • 4-5 linguri sos Worcestershire
  • 100 g parmezan
  • 2 felii mari de paine
  • 1 piept de pui
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Caesar cu pui:

Marinam pieptul de pui in zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper si il lasam cateva ore la rece. Cel mai bine ar fi daca l-ati lasa de seara pina dimineata.

Curatam usturoiul si il strivim cu presa.

Incingem gratarul si pregatim feliile de piept de pui pina se rumenesc frumos pe ambele parti.

Dupa ce este gata il lasam sa se raceasca apoi il taiem julien.

Feliile de paine se taie in triunghiuri mici si se prajesc in cuptor pina se rumenesc putin.

Spalam salata verde, o stergem de apa ramasa cu un servet absorbant, apoi rupem foile cu mana in fasii mici.

Intr-un castron mai mare punem ingredientele in urmatoarea ordine: salata, pieptul de pui, oul taiat si el cubulete si crutoanele.Amestecam apoi adaugam usturoiul, sare, piper, zeama de lamaie ramasa ,2 linguri ulei de masline , sosul Worcestershire si amestecam iar usurel.

Deasupra se presara parmezan si se orneaza cu rosii cherry.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Caesar cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

divainbucatarie 1

03.05.2011, 16:00

adry88 1

05.05.2011, 18:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Salata bulgareasca cu rosii cherry