Salata calda cu fusilli, fasole verde si carnita de vitel

de mihaelar63 in Salate, 23 Ian 2020 | 3680 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun"
  Aceasta salata a constituit pranzul pentru patru persoane . Si a mai si rams ceva, pentru inca doua  !!!Am infoliat bolul si mi-am servit colegii .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne macra de vitel
  • 400 gr fusilli
  • 300 gr fasole verde -congelata
  • 6 linguri ulei
  • 2 ardei iuti
  • 1 ceapa verde
  • 1 lingurita de floricele de cimbru uscate si farmitate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lamie -zeama
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda cu fusilli, fasole verde si carnita de vitel:

  1. Carnea de vitel a fost fiarta intr-o supa limpede cu legume.
  2. Lasati carnea sa se raceasca .
  3. Decongelati fasolea verde . A mea era cu pastai intregi si am taiat-o mai marunt,respectiv in trei.
  4. Spalati legumele si le curatati ardeii si ceapa.
  5. Taiati cubulete ardeii iar ceapa rondele .
  6. Fierbeti pastele in multa apa clocotita sarata , respectand indicatiile de pe ambalaj.
  7. Pentru operativitate , fierbeti in acelasi timp si aceiasi oala , impreuna cu fusilli si fasolea verde .
  8. Scurgeti pastele si fasolea in strecuratoare si clatiti cu apa rece.
  9. Taiati cuburi carnea ce s-a rait si o prajiti in ulei pana devine crocanta .
  10. Se scoate carne intr-un bol si se soteaza in continuare ardeii si ceapa timp de 2-3 minute .
  11. Se rastoarna legumele peste carne si se aduga,cimbru , piper , fusilli si fsolea .
  12. Pentru balansarea gusturilor stoarceti o jumatate de lamie .
  13. Amestecati totul , gustati si sarati /piparati/acriti -daca mai este nevoie .
  14. Eu am decorat cu rondele de ardei rosu doar deasupra pentru ca stiu ca amatorii de picant isi vor alege ei ardeiul iute .

                             Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Fierbeti pastele in multa apa clocotita sarata , respectand indicatiile de pe ambalaj.

2

Pentru operativitate , fierbeti in acelasi timp si aceiasi oala , impreuna cu fusilli si fasolea verde .

3

As fi pus mai multa ceapa dar nu putem abuza de ea in timpul serviciului .

4

Eu am decorat cu rondele de ardei rosu doar deasupra pentru ca stiu ca amatorii de picant isi vor alege ei ardeiul iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda cu fusilli, fasole verde si carnita de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla cu morcov