Salata calda cu fusilli, fasole verde si carnita de vitel

de mihaelar63 in Salate, 23 Ian 2020 | 757 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun"
  Aceasta salata a constituit pranzul pentru patru persoane . Si a mai si rams ceva, pentru inca doua  !!!Am infoliat bolul si mi-am servit colegii .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne macra de vitel
  • 400 gr fusilli
  • 300 gr fasole verde -congelata
  • 6 linguri ulei
  • 2 ardei iuti
  • 1 ceapa verde
  • 1 lingurita de floricele de cimbru uscate si farmitate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lamie -zeama
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda cu fusilli, fasole verde si carnita de vitel:


  1. Carnea de vitel a fost fiarta intr-o supa limpede cu legume.

  2. Lasati carnea sa se raceasca .

  3. Decongelati fasolea verde . A mea era cu pastai intregi si am taiat-o mai marunt,respectiv in trei.

  4. Spalati legumele si le curatati ardeii si ceapa.

  5. Taiati cubulete ardeii iar ceapa rondele .

  6. Fierbeti pastele in multa apa clocotita sarata , respectand indicatiile de pe ambalaj.

  7. Pentru operativitate , fierbeti in acelasi timp si aceiasi oala , impreuna cu fusilli si fasolea verde .

  8. Scurgeti pastele si fasolea in strecuratoare si clatiti cu apa rece.

  9. Taiati cuburi carnea ce s-a rait si o prajiti in ulei pana devine crocanta .

  10. Se scoate carne intr-un bol si se soteaza in continuare ardeii si ceapa timp de 2-3 minute .

  11. Se rastoarna legumele peste carne si se aduga,cimbru , piper , fusilli si fsolea .

  12. Pentru balansarea gusturilor stoarceti o jumatate de lamie .

  13. Amestecati totul , gustati si sarati /piparati/acriti -daca mai este nevoie .

  14. Eu am decorat cu rondele de ardei rosu doar deasupra pentru ca stiu ca amatorii de picant isi vor alege ei ardeiul iute .


Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Fierbeti pastele in multa apa clocotita sarata , respectand indicatiile de pe ambalaj.

2

Pentru operativitate , fierbeti in acelasi timp si aceiasi oala , impreuna cu fusilli si fasolea verde .

3

As fi pus mai multa ceapa dar nu putem abuza de ea in timpul serviciului .

4

Eu am decorat cu rondele de ardei rosu doar deasupra pentru ca stiu ca amatorii de picant isi vor alege ei ardeiul iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda cu fusilli, fasole verde si carnita de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

23.01.2020, 21:21

Rocsi 1

25.01.2020, 20:59

Panacris 1

05.02.2020, 08:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine

de Dea_Dea 6

ieri la 23:56

Talmes-balmes

ieri la 19:21

Desert tort din biscuiti, de post

de RODIMUR 7

ieri la 13:57

RETETA RECOMANDATA
Salata nicoise