Salata cu carne si clementine

de anca_rm in Salate, 27 Dec 2016 | 555 vizualizari

 

O salata perfecta pentru a fi servita la o cina sau pusa in cosulete din aluat de placinta sau din cascaval pe mesele cu pretentii.

 

INGREDIENTE

  • -250 salata amestec
  • -2 rosii
  • -1/2 castravete Fabio
  • -200 gr carne pui /porc
  • -50 ml vin
  • -1 lingurita miere
  • -3 clementine
  • -1 lingurita sos de soia
  • -sare
  • -piper
  • - 1 lingura ulei
  • -1 lingura ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu carne si clementine:

Carnea o taiem in cubulete mici ( 1cm/0,5) si o condimentam cu sare ,piper si sos de soia.


Punem pe foc la incins un wok, sau daca nu aveti wok o tigaie . Adaugam in ea o lingura de ulei si carnea . Lasam carnea sa se faca bine , stoarcem direct peste ea o clementina si turnam vinul.


Mai lasam pe foc cam 10 minute si oprim focul si punem lingurita de miere . amestecam bine si lasam deoparte.


Salata o spalam si o asezam intr-un bol. Rosiile si castravetii ii taiem bucati , la fel si cele doua clementine ramase .



Carnea care s-a racit putin o asezam peste salata cu sos cu tot. Adaugam rosiile si castravetii si amestecam usor. Deasupra turnam o lingura de ulei de masline si daca vreti sa fie acrisoara atunci adaugati putin otet de vin sau de mere .


Deasupra se pot presara cateva masline , pentru aspect .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu carne si clementine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Andra_Constantinescu 1

27.12.2016, 13:08

Interesant!

simona72 1

27.12.2016, 14:01

Foarte faina combinația!

miki_a 1

30.12.2016, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasta de hering afumat