Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco

de AlexTeacher in Salate, 13 Ian 2016 | 1824 vizualizari

 

O salata divina! Foarte usor de facut ! Se preteaza langa foarte multe mancaruri si este racoroasa si extrem de satioasa ! 

 

INGREDIENTE

    • Couscous israelian (perlat) – 1 pachet
    • Gorgonzola Bergader by Delaco – 200 g
    • Ardei gras rosu – 1 buc
    • Patrunjel proaspat – 1 legatura
    • Coriandru proaspat – 1 legatura
    • Castravete Fabio – 1 buc
    • Rosii cherry – 250 g
    • Masline – 100 g
    • Merisoare deshidratate – 100 g
    • Ceapa rosie – 2 buc
    • Ulei de masline extravirgin – 2-3 linguri
    • Fresh de lime – 2 linguri
    • Ardei iute – 1/2 buc
    • Sare si piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco:



  • Pregateste couscous-ul conform instructiunilor de pe pachet si punele apoi intr-un castron mare, incapator;




  • Umezeste lama cutitului si taie Gorgonzola cubulete;




  • Adaug-o peste couscous;




  • Taie castravetele, ardeiul gras si cepele cubulete mici (Brunoise) si rosiile cherry in 4;




  • Toaca ardeiul iute marunt;




  • Pune-le si pe-acestea peste, impreuna cu masline, merisoarele deshidratate, patrunjel si coriandru proaspat tocat;




  • Pune ulei de masline si fresh de lime, potriveste de sare si piper si amesteca bine totul.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

AlexTeacher 1

25.01.2016, 23:43

Multzam Chef ! As gati numai cu ardei iute (ba chiar am si colectie la serviciu, de la Habanero, Jalapeno, Padron, Trinidad Scorpion pana la Carolina Reaper) dar nu ma lasa Oana )))))

RuxyRux 1

26.01.2016, 00:05

Alex, tu chiar esti un Chef! Adevarat!

Sylvia 1

28.01.2016, 17:10

Jalapeno sunt preferatii mei am deshidratati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Salata cu Pere, Struguri, Nuci si Branza (Reteta Video)