Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco

de AlexTeacher in Salate, 13 Ian 2016 | 2375 vizualizari

 

O salata divina! Foarte usor de facut ! Se preteaza langa foarte multe mancaruri si este racoroasa si extrem de satioasa ! 

 

INGREDIENTE

    • Couscous israelian (perlat) – 1 pachet
    • Gorgonzola Bergader by Delaco – 200 g
    • Ardei gras rosu – 1 buc
    • Patrunjel proaspat – 1 legatura
    • Coriandru proaspat – 1 legatura
    • Castravete Fabio – 1 buc
    • Rosii cherry – 250 g
    • Masline – 100 g
    • Merisoare deshidratate – 100 g
    • Ceapa rosie – 2 buc
    • Ulei de masline extravirgin – 2-3 linguri
    • Fresh de lime – 2 linguri
    • Ardei iute – 1/2 buc
    • Sare si piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco:



  • Pregateste couscous-ul conform instructiunilor de pe pachet si punele apoi intr-un castron mare, incapator;




  • Umezeste lama cutitului si taie Gorgonzola cubulete;




  • Adaug-o peste couscous;




  • Taie castravetele, ardeiul gras si cepele cubulete mici (Brunoise) si rosiile cherry in 4;




  • Toaca ardeiul iute marunt;




  • Pune-le si pe-acestea peste, impreuna cu masline, merisoarele deshidratate, patrunjel si coriandru proaspat tocat;




  • Pune ulei de masline si fresh de lime, potriveste de sare si piper si amesteca bine totul.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

AlexTeacher 1

25.01.2016, 23:43

Multzam Chef ! As gati numai cu ardei iute (ba chiar am si colectie la serviciu, de la Habanero, Jalapeno, Padron, Trinidad Scorpion pana la Carolina Reaper) dar nu ma lasa Oana )))))

RuxyRux 1

26.01.2016, 00:05

Alex, tu chiar esti un Chef! Adevarat!

Sylvia 1

28.01.2016, 17:10

Jalapeno sunt preferatii mei am deshidratati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de fenel cu portocala