Salata cu de toate

de Andra_Constantinescu in Salate, 9 Noi 2015 | 4051 vizualizari

 

Stiu ca nu va era dor de paste, dar mie mi-a fost dor de ele! Va prezint o salata cu de toate pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Usor de facut si tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 50 g fusilli + 500 ml apa pentru fierberea acestora + putina sare;
  • o rosie;
  • 50 g castravete;
  • 50 g masline negre;
  • 50 g branza de vaca;
  • 50 g de porumb dulce din conserva;
  • 150 g cartofi fierti in coaja (si raciti);
  • doua linguri de ulei de masline;
  • sare;
  • 3 frunze de salata Lollo;
  • un ou fiert.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu de toate:

Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand clocoteste se adauga pastele. Acestea se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa rece.


Rosia se spala, se taie pe jumatate, se indeparteaza codita, apoi se taie in 4 si se feliaza.


Castravetele se taie si se feliaza.


Maslinelor li se scot samburii si se feliaza.


Branza se taie cubulete.


Cartofii fierti si raciti se curata de coaja si se taie cuburi.


Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un castron, dupa ce asezoneaza cu sare si ulei, apoi se aseaza pe un platou pe care au fost asezate frunzele de salata Lollo (spalate).


La final, se curata oul fiert, se feliaza si se aseaza pe salata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Andra_Constantinescu 1

11.11.2015, 06:56

Multumesc, Mihaela!

miki_a 1

11.11.2015, 10:05

Si mie imi place la fel de mult!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 14:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete coreana