Salata cu fasii de omleta si ulei de trufe albe

de Satisfyyourcravings in Salate, 29 Iul 2016 | 621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 70 de grame frunze de salata (eu am folosit un mix)
  • 2 oua
  • sare, piper
  • 1/3 fenicul
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/8 lingurita ulei de trufe albe (dupa gust)
  • Parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu fasii de omleta si ulei de trufe albe:

Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu 1 lingurita de apa, sare si piper.


Se incalzeste o tigaie nonaderenta la foc mediu spre mare, se unge cu putin ulei de masline, apoi se adauga 1/3 din compozitia obtinuta anterior. Se roteste tigaia pana cand toata baza e acoperita de ou, se prajeste 20 de secunde, apoi se tranfera pe un tocator.


Se procedeaza la fel cu restul de compozitie, rezultand 3 omlete. Se suprapun una peste alta, se ruleaza, apoi se taie in fasii nu foarte subtiri.


Se taie feniculul fasii subtiri, folosind o mandolina.


Se amesteca uleiul de masline cu sucul de lamaie, sare, piper si uleiul de trufe.


Se amesteca frunzele de salata cu omleta si feniculul, apoi se adauga si dressingul obtinut anterior.


Se aseaza pe un platou si se decoreaza cu fulgi de Parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu fasii de omleta si ulei de trufe albe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

noiinbucatarie 1

29.07.2016, 22:34

dantes 1

30.07.2016, 08:27

Buna!

RuxyRux 1

31.07.2016, 23:27

O reteta senzationala!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu capere