SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLA

de mihaelar63 in Salate, 27 Feb 2017 | 517 vizualizari

 

Imi plac inelele de calamar in panada, cu textura lor crocanta. Alaturi de cateva frunze verzi, le consider gustarea sau cina perfecta. Ce sa mai zic ? In 10 minute ai preparat salata aceasta, ba ai si terminat de mancat !!! 
 ,, Dragostea e o salata ''

 

INGREDIENTE

  • 300 gr inele de calamar in panada [congelate]
  • 200 gr frunze de rucola
  • 1 legatura ridichi rosiii
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura otet de mere
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLA :



  1. Intr-o tigaie anti-aderenta, se pune la incins uleiul de floarea soarelui.

  2. Cand uleiul este incins, se reduce intensitatea caldurii.

  3. Se prajesc la foc mediu, inelele de calamar, pe ambele parti.

  4. Sarati rondelele de ridichi.

  5. Amestecati ridichile cu frunzele de rucola, uleiul de masline si otet de mere.

  6. Gustati si acriti, daca mai este nevoie.

  7. Nu este nevoie de piper, nota picanta este data atat de catre ridichi, cat si de catre rucola.

  8. Aranjati frumos salata de rucola cu ridichi, pe un platou si asezati deasupra inelele de calamar.

  9. Calamarul se asaza peste frunze, doar in momentul servirii, pentru a nu-si pierde consistenta crocanta.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de piper, nota picanta este data atat de catre ridichi. cat si de catre rucola.

2

Calamarul se asaza peste frunze, doar in momentul servirii, pentru a nu-si pierde consistenta crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLA " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

-Licurici- 1

28.02.2017, 09:03

anca_rm 1

28.02.2017, 10:08

ce imi plac inelele de calamar , o reteta perfecta si rapida

Catalina L 1

02.03.2017, 21:29

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata sefului