Salată cu macrou afumat

de miki_a in Salate, 16 Aug 2015 | 6988 vizualizari

 

Simplu, ieftin, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou afumat (cca 200-250 de gr.);
  • 1 ceapă galbenă;
  • 1 ceapă roşie;
  • 8 cartofi potriviţi pentru fiert în coajă;
  • 4 ouă (mărimea S);
  • 100 gr. măsline negre;
  • 2 roşii;
  • sare, ulei, zeamă de lămâie, verdeaţă pentru decor.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată cu macrou afumat:

Spălăm bine cartofii şi ouăle şi le punem la fiert în vase separate (cartofii îi fierbem în jur de 30 de minute iar ouăle 10 minute, la foc mic).

Între timp curăţăm peştele de piele şi oase (nu e musai şi de piele dar la mine s-a îndepărtat uşor).

Curăţăm cepele, le clătim cu apă, le uscăm şi le tăiem inele. Frecăm ineluşele cu un pic de sare şi ulei să se inmoaie şi să le iese iuţeala.

Spălăm măslinele (dacă e nevoie le desărăm punându-le în apă clocotită pentru 10 minute) şi le uscăm pe prosoape de hârtie.

Curăţăm cartofii şi ouăle fierte si le tăiem după plac, la fel şi roşiile.

Asamblăm salata, amestecând cu grijă ingredientele. Adăugăm sare, ulei,  zeamă de lămâie şi verdeaţă după gust.

Poftă bună! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

miki_a 1

17.08.2015, 09:28

Multumesc tuturor!

mihaelar63 1

18.08.2015, 11:41

Preferata mea !!! Imi place si prezentarea

miki_a 1

18.08.2015, 13:47

Multumesc mult Mihaela!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu peste