Salata cu pastrav afumat

de Constelatialeu in Pastrav, 19 Sep 2015 | 2426 vizualizari

 

Cum ne-a picat un drum la Breaza,la aer ozonat si fiecare aduce ce gaseste prin camara,am zis sa prestez o salatica.Achizitionasem un pastrav afumat cand am fost la Festivalul Cascavelei si acum a picat la fix sa-i fac ceva......

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav afumat cca 315 g
  • 4 cartofi cca 1 kg
  • 2 morcovi mai mari
  • 250 g maioneza facuta-n casa
  • 150 g masline naturale in ulei
  • 1 gogosar mai mare
  • albusul fiert de la oul pentru maioneza
  • sare
  • piper
  • otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pastrav afumat:

Mai intai curatam cartofii si morcovul,apoi cartofii ii taiem cubulete potrivite iar morcovul rondele.Ii punem la fiert in apa cu sare,dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca.Cat se racesc cartofii si morcovii,pregatim maioneza ( nu mai dau detalii,fiecare isi pregateste maioneza cum stie mai bine ),iar daca n-ai timp si nu te pricepi o cumperi.Gogosarul il spalam,indepartam semintele si-l taiem cubulete,apoi adaugam 2-3 linguri de otet peste el si il lasam sa traga otetul,cca 10-15 min.Apoi ne apucam sa maruntim pastravul si sa indepartam oasele.Dupa ce am pregatit toate ingredientele si s-au racit cartofii si morcovii,le asezam pe toate intr-un castron,adica cartofi,morcovi,gogosar ,albus tocat si masline,amestecam cu maioneza,potrivim de sare,piper si eventual daca mai trebuie otet,pentru cine doreste mai acrisor.La finam incorporam pastravul afumat.Si cam asta-i toata povestea unui pastrav de valea Doftanei,transformat intr-o salata....Sa aveti pofta si chef sa pregatiti salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pastrav afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

19.09.2015, 20:13

Grozav de buna!

Catalina L 1

19.09.2015, 21:51

ce-mi place pastravul afumat....super

Gicuta69 1

21.09.2015, 09:05

Imi place tare mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu migdale