Cartofii se fierb in coaja se lasa la racit se curata si se taie in felii potrivite.
Pestele se rupe in bucati potrivite
Porumbul congelat se fierbe 30 de min si se raceste.
Ceapa se curata si se taie rondele.
Ceapa murata se taie rondele
Pentru un castron se amesteca toate ingredientele se pune ulei de masline si se potriveste de sare si piper.
Se poate servi cu maioneza si ketchup.
Pofta Buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro