Salata cu pui in sos de portocale

de Irina in Salate, 6 Feb 2014 | 2572 vizualizari

 

Salata de pui cu sos de portocale am pregatit-o pentru masa de pranz de astazi. Am plecat de la ideea de a pregati un piept de pui la cuptor alaturi de un piure de cartofi. Dar imi doream ca pieptul de pui sa aiba un gust mai deosebit, asa ca m-am gandit la un sos de portocale, cum n-am mai facut de multa vreme...si pana la urma am adaugat si niste frunze de salata care imi faceau cu ochiul in frigider, niste rosioare colorate si niste parmezan si iata ce a iesit pana la urma! :))

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • zeama de la 1/2 portocala
  • 1 baton de scortisoara
  • sare
  • piper
  • anason
  • salata verde
  • rosioare colorate
  • parmezan
  • 1 lingura ulei de masline
  • crema balsamica
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pui in sos de portocale:

Am pregatit intai pieptul de pui: dupa ce l-am spalat, l-am taiat in doua si l-am asezat intr-un vas de lut.


Am stors zeama de la o jumatate de portocala si am turnat-o peste pui.


Am condimentat puiul cu sare, piper si anason. Am adaugat un baton de scortisoara.


Am pus pieptul de pui la cuptor, cam 45 minute. Din cand in cand am stropit pieptul de pui cu sosul format in vas.


Va imaginati ce miros a cuprins bucataria de la sosul de portocale cu scortisoara? Dar ce gust trebuie sa aiba...


Dupa ce s-a racit putin pieptul de pui l-am taiat in felii.


Salata si rosioarele spalate le-am pus intr-un bol, am adaugat feliile de pui, fulgi de parmezan si am stropit cu ulei de masline si crema balsamica.


Va poftesc la o salata delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pui in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mamaieelena 1

07.02.2014, 11:36

anca_rm 1

07.02.2014, 15:18

ce buna ar fi .....

simona72 1

07.02.2014, 16:38

Ce combinatie de arome!! Bravo pt scortisoara....nu multa lume pune in carne!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pui si ciuperci