Salata cu pui in sos de portocale

de Irina in Salate, 6 Feb 2014 | 4272 vizualizari

 

Salata de pui cu sos de portocale am pregatit-o pentru masa de pranz de astazi. Am plecat de la ideea de a pregati un piept de pui la cuptor alaturi de un piure de cartofi. Dar imi doream ca pieptul de pui sa aiba un gust mai deosebit, asa ca m-am gandit la un sos de portocale, cum n-am mai facut de multa vreme...si pana la urma am adaugat si niste frunze de salata care imi faceau cu ochiul in frigider, niste rosioare colorate si niste parmezan si iata ce a iesit pana la urma! :))

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • zeama de la 1/2 portocala
  • 1 baton de scortisoara
  • sare
  • piper
  • anason
  • salata verde
  • rosioare colorate
  • parmezan
  • 1 lingura ulei de masline
  • crema balsamica
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pui in sos de portocale:

Am pregatit intai pieptul de pui: dupa ce l-am spalat, l-am taiat in doua si l-am asezat intr-un vas de lut.


Am stors zeama de la o jumatate de portocala si am turnat-o peste pui.


Am condimentat puiul cu sare, piper si anason. Am adaugat un baton de scortisoara.


Am pus pieptul de pui la cuptor, cam 45 minute. Din cand in cand am stropit pieptul de pui cu sosul format in vas.


Va imaginati ce miros a cuprins bucataria de la sosul de portocale cu scortisoara? Dar ce gust trebuie sa aiba...


Dupa ce s-a racit putin pieptul de pui l-am taiat in felii.


Salata si rosioarele spalate le-am pus intr-un bol, am adaugat feliile de pui, fulgi de parmezan si am stropit cu ulei de masline si crema balsamica.


Va poftesc la o salata delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pui in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mamaieelena 1

07.02.2014, 11:36

anca_rm 1

07.02.2014, 15:18

ce buna ar fi .....

simona72 1

07.02.2014, 16:38

Ce combinatie de arome!! Bravo pt scortisoara....nu multa lume pune in carne!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza cu aluat pufos
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crispy