Salata cu rucola ou si cascaval afumat

de mihaelar63 in Salate, 21 Mai 2012 | 2330 vizualizari

 

Imi place mult rucola si ,, din dragoste '' , o si cultiv la mine in gradina .
Rucola atat de italiana si cu gust atat de versatil , subtil .
Ce sa mai spun ca este noua gaselnita in diete si dezintoxicarea organismului .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr rucola
  • 1 salata verde mica
  • 1 cutie boabe porumb
  • 1 legatura ridichi rosii
  • 1 lamaie zeama
  • 200 gr rulada cascaval afumat cu carnat
  • 2 rosii
  • 4 oua fierte
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu rucola ou si cascaval afumat:

Se spala salatele .Se curata si se spala ridichile si rosiile .


Se scurge lichidul de pe boabele de porumb .


Se amesteca rucola , salata , porumbul cu 2 oua taiate marunt , rosii si jumatate din cascaval taiat cuburi .


Se asezoneaza cu sare , piper , zeama de lamaie si ulei de masline .


Serviti decorata cu restul de oua si cascaval .

 

TIPS-URI

1

Rupeti rucola cu mana si consumati salata in maximum 15 minute de la preparare , pentru a nu-si pierde proprietatile curative .

2

Pentru vegetarieni , cei care tin post sau dieta este ideala fara cascaval si oua .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu rucola ou si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

21.05.2012, 19:55

Imi place cum arata!

iri_iri 1

22.05.2012, 00:12

placeeee

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:18

imi placeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Salata cu rucola