Salata cu somon afumat si telemea de capra

de mihaelar63 in Salate, 24 Sep 2018 | 446 vizualizari

 

 Aceasta salata  a corespuns cerintelor mele pentru dieta indicata de nutritionist. In aceasta perioada nu am folosit ulei. Somonul afumat si telemeaua de capra au avut destule grasimi incat uleiul sa-si faca simtita lipsa.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr somon afumat
  • 150 gr telemea de capra
  • 150 gr rucola
  • 150 gr varza chinezeasca
  • 150 gr varza rosie
  • 1 legatura ridichi rosii
  • 1 morcov mic
  • otet mere
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu somon afumat si telemea de capra:


  1. Spalati rucola si o scurgeti de excesul de apa.

  2. Curatati, spalati si razuiti morcovul.

  3. Tocati varza rosie si cea chinezeasca.

  4. Curatati, spalati si feliati ridichile rosii.

  5. Maruntiti somonul afumat.

  6. Taiati cubulete telemeaua de capra.

  7. Sarati usor ridichiele.

  8. Amestecati ridichile cu rucola, varza taiata, morcovul si cu putin otet.

  9. Adaugati somonul si cubuletele de branza.

  10. Gustati si sarati/ acriti daca mai este necesar.

  11. La servire eu am avut cate o feliuta de paine bavareza.


Pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Am folosit foarte putina sare, telemeaua fiind sarata suficient.

2

Gustul picant este dat de ridiche.

3

Daca doriti puteti inlocui Telemeaua de capra cu cea de oaie sau vaca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu somon afumat si telemea de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

25.09.2018, 15:51

Motane

mirela0911 1

26.09.2018, 08:50

Ooo, ce salata buna!

dantes 1

26.09.2018, 09:58

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Salata Caesar