Salata cu sos de otet balsamic de zmeura,telemea si bacon

de Mitinita in Salate, 25 Iun 2013 | 2687 vizualizari

 

La salata asta am folosit jumatate din sos.

 

INGREDIENTE

  • un sfert de salata iceberg
  • cateva rosii cherry
  • vreo doi castraveti
  • masline negre
  • doua bucati de telemea
  • doua felii de bacon
  • Sos de salata:
  • 50 de ml otet balsamic de zmeura Kotanyi
  • 50 ml ulei de masline extra virgin
  • 1 lingura de mustar Dijon
  • 1 lingurita de miere
  • 1/2 lingurita de usturoi granulat Kotanyi
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu sos de otet balsamic de zmeura,telemea si bacon:

Salata iceberg se rupe sau se taie in bucati mai mari.

Feliem castravetii si taiem rosiile cherry in jumatate.

Infasuram bacon-ul pe telemea si le prajim in putin ulei.

Adaugam telemeaua cu bacon si maslinele la salata.

Turnam din dressing si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu sos de otet balsamic de zmeura,telemea si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

27.06.2013, 00:06

Sunt sigura ca vreau Tre' sa fac si eu rost de otet de zmeura

Panacris 1

04.07.2013, 18:36

Valclaudia 1

21.02.2014, 06:49

7 voturi! zi frumoasa,acolo la voi!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Salata de legume crude si branza de oaie