Salata de andive cu rucola

de epurasha2bb in Salate, 25 Mar 2010 | 4121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 andiva mare,
  •  1/2 ceapa alba,
  • 1/4 piept de pui fiert,
  • 1 ou+sare+ulei+zeama de lamaie pt.maioneza,
  •  sare, piper,
  • o mana de rucola,
  • 2 ridichii rosii,
  • 1 cubulet de branza (Feta)de capra.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de andive cu rucola:

se indeparteaza frunzele galbene de deasupra ale andivei, iar interiorul se opareste in apa cu sare.Se scurge si se lasa la racit. Intre timp spalam bine rucola si rupem cotorasele.Apoi pragatim maioneza dintr-un galbenus crud cu ulei, sare si putina zeama de lamaie.Apoi asezam frunzele galbene spalate bine pe marginea unei farfurii adanci pentru decor in forma de floare.Apoi asezam in mijloc tocatura de andiva oparita si racita, apoi branzica de capra, apoi ceapa pestisori, apoi pieptul de pui fiert si tocat marunt, apoi rucola si ridichiile tocate bucatele si ultima data maioneza.Se aduce la masa neamestecata pentru efect si se amesteca in momentul servirii.Este una din cele mai delicioase salate reci pe care le-am preparat si mancat vreodata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive cu rucola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nadina73 1

26.03.2010, 02:07

de unde ai luat rucola?arat grozav de bine,felicitari

theodora 1

27.03.2010, 23:25

super trebuie incercata neaparat

epurasha2bb 1

30.03.2010, 14:28

MULTUMESCFETELOR!
Nadina rucola am luat-o la caserola de la Kaufland.In general tot ce vedeti la mine ca gatesc este cu ingrediente de la piata sau din Kaufland nu ca as fi mare fan dar e cel mai aproape de casa mea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati