Salata de andive cu somon afumat

de anca_rm in Salate, 19 Sep 2013 | 7562 vizualizari

 

Este o salata cu peste delicoasa. In loc de andive se poate folosi salata .

 

INGREDIENTE

  • 2 andive potrivite
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • un ardei
  • castraveti 3-4 de marime medie
  • o rosie mare
  • 100 gr somon
  • ulei masline 2 linguri
  • otet balsamic 1 lingura
  • branza telemea 50 gr
  • samburi de floarea soarelui ( optional )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de andive cu somon afumat:

Andivele ca sa nu fie amare trebuie tinute pentru 20 minute in apa rece .

Curatam si feliem morcovii, ceapa, ardeiul , castravetii  . Intr-un bol le punem pe toate si presaram putina sare ( atentie la sare , daca branza pe care o veti pune este sarata atunci nu trebuie sare multa , doar foarte putina )  . Taiem si andivele si le adaugam . Peste ele punem otetul balsamic, uleiul de masline si amestecam  usor. Taiem si rosia si o punem  in bol .

Urmeaza branza taiata cubulete . Toate le amestecam , dar foarte usor ca sa nu se rupa branza si sa  nu se zdrobeasca rosia.

Deasupra preasaram samburii de floarea soarelui si punem bucati de somon ( aici este la alegerea d-voastra, se poate pune somon mai mult sau mai putin ) .

 

 

 

TIPS-URI

1

branza poate sa fie de care doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de andive