Salata de boeuf

de AndreeaMaria in Salate, 21 Noi 2010 | 2624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 3 morcovi
  • un borcan de castraveti in otet
  • un borcan de gogosari in otet
  • 400 gr mazare (eu am luat de la Bonduelle si a fost f buna)
  • 200 gr amestec de legume mexican
  • 5 oua,ulei,mustar,o jumatate de lamaie  (pentru maioneza)
  • 1 piept de pui

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Maioneza


Fierbeti doar 3 oua,iar la celelalte 2 le separati galbenusul de albus.


Dupa ce s-au fiert (trebuie sa fie tari galbenusurile) le sfaramati cu o furculita,apoi adaugati si celelalte 2 galbenusuri crude si le amestecati cu o lingura de lemn. Incepeti sa puneti putin ulei si amestecati in continuu; mai adaugati din cand in cand si cate o lingurita de mustar si putina zeama de lamaie. Amestecati si adaugati ulei pana obtineti cantitatea dorita.


Albusurile de la ouale fierte le taiati in bucatele si le puneti in salata.


Salata


Cartofii in coaja,morcovii si pieptul de pui se fierb, in vase separate.


Dupa ce s-au fiert,curatati cartofii de coaja si ii taiati in cubulete. Toate celelalte legume (morcovii,castravetii,gogosarii) si pieptul de pui le taiati ,de asemenea, in cubulete.


Fierbeti si amestecul de legume mexican ~15 minute.


Mazarea o scurgeti de zeama.


Adaugati toate acestea intr-un vas mare, le amestecati usor cu o lingura de lemn si adaugati maioneza.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

tanyapatap 1

22.11.2010, 20:58

nadina73 1

25.11.2010, 00:11

buna

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 09:04

imi place decorul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Baba ghanoush