Salata Magnifica

de mihaelar63 in Salate, 19 Apr 2018 | 6263 vizualizari

 

 Magnific de gustoasa. Rapid de preparat. Cu verdeturi, proteina, boabe. Ce-ti mai poti dori? Pentru condimentarea carnii am folosit condiment specific indian garam marsala, recent achizitionat. M-am cam ferit de un mix necunoscut. Dupa ce am parcurs lista cu ingrediente, am decis ca nu are nimic foarte neobisnuit sau ciudat si ca doresc sa testez garam marsala.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga mix salata frunze [aprox 200 gr - salata verde, rucola, andive ]
  • 1 piept pui [400 gr]
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 cutie mica porumb dulce boabe
  • 2 ardei kapia
  • 2 cepe rosii
  • 1/2 lamaie zeama
  • sare
  • piper
  • condimente preferate pentru pui [ garam marsala ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Magnifica:

  1.  Pieptul de pui se desface si se bate usor.
  2. Condimentati cu condimentul preferat si sarati carnea. Eu am folosit garam marsala.
  3. Carnea se taie fasii si se prajeste pana devine aurie intr-o tava non-aderenta.
  4. Boabele de porumb se scurg de lichidul in care au fost conservate si se clatesc din cateva ape.
  5. Ardeii se curata, se spala si se taie fasii sau cubulete.
  6. Ceapa rosie se curata si se taie rondele. Sarati usor ceapa si amestecati cu putin ulei de masline.
  7. Frunzele se spala si se zvanta [ eu am un uscator pentru salata cu centrifuga]
  8. Dupa ce carnea s-a racit [ sa nu fie fierbinte pentru ca flescaieste frunzele proaspete de salata ] ansamblati salata. 
  9. Intr-un bol de sticla se pun toate ingredientele si se amesteca cu blandete.
  10. Acriti cu zeama de lamaie proaspat stoarsa. Gustati si sarati / piperati daca mai este nevoie.

                 Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Garam marsala merge foarte bine cu carnea de pui. In imagine se pot vedea si compozitia acestui amestec.

2

Lasati carnea de pui sa se raceasca, daca o veti pune calda, frunzele verzi se vor fleoscai si isi vor pierde prospetimea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Magnifica" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată Salad Chef cu pui la grătar