Conopida cu maioneza si patrunjel

de Valclaudia in Salate, 3 Oct 2015 | 2251 vizualizari

 

foarte potrivita pentru cina sau pentru micul dejun :)

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de cca 350 gr.
  • maioneza de casa preparata din: 1 galbenus crud, galbenusul de la un ou fiert,1 lingura mustar iute,sare si piper macinat dupa gust, ulei de floarea soarelui cca 150 ml
  • 1 legatura patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza si patrunjel:

Spalam conopida sub jet de apa rece, apoi o punem la fiert in apa cu sare.


Lasam sa fiarba la foc potrivit pana patrunde usor furculita in ea.


Intre timp preparam maioneza: zdrobim cu o furculita galbenusul de la oul fiert, adaugam galbenusul crud, apoi amestecam cu lingura de lemn in timp ce incorporam in fir subtire uleiul de floarea soarelui. Adaugam sare si piper dupa gust iar la final 1 lingura mustar iute.


Conopida se lasa la scurs si la racit, apoi se toaca marunt si se amesteca cu maioneza si la final adaugam 1 legatura de patrunjel verde proaspat tocat.


Se serveste unsa pe felii de paine prajita, daca va place mai picanta se adauga rondele subtiri de ardei iute ... un deliciu!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

04.10.2015, 13:39

Andra_Constantinescu 1

04.10.2015, 18:34

mirela0911 1

05.10.2015, 14:44

Ce-mi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati cu maioneza