Salata de boeuf

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2010 | 3160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cutie mica de mazare
  • 3 cartofi mari
  • 6-7 castraveti murati(daca nu e suficient da acra puteti sa mai puneti)
  • parizer afumat(nu stiu exact cantitatea ca pun dupa ochi)
  • maioneza(1 galbenus fiert,un galbenus crud,o lingura mustar,zeama de la o jumatate de lamaie,ulei)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Morcovii,pastarnacul,radacina de patrunjel si cartofii se spala bine si se pun la fiert.


pana fierb legumele, se taie cubulete parizerul.


castravetii se spala putin,se scurg si se taie cubulete.


intr-un lighean se pune parizerul taiat ,castravetii si mazarea spalata bine(daca nu e fiarta o fierbeti,dar de obicei cea la cutie nu mai trebuie fiarta).


cand legumele sunt fierte,se arunca apa si se lasa la racorit.


cand sunt reci,se curata , se taie cubulete si se pun in lighean peste celelalte ingrediente taiate.


se amesteca bine toate ,se pune sare si piper dupa gust.


se face maioneza si se amesteca cu toate ingredientele si daca ornati mai opriti putina maioneza de pus deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

02.05.2010, 19:50

nu e nimic nadina intentia conteaza...multumesc mult...tu mereu imi dai 5 furculite...ma bucur dak iti place ca fac eu

nadina73 1

02.05.2010, 20:04

sti cum este o vorba rocsi ce e bun si frumos is la Dumnezeu i place

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:22

vai ce pofta imi e

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu castraveti murati