Rulada de pui a la Nico

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 3327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 5 oua
  • 2 linguri de vegeta
  • 200 g de sunca de pui/curcan
  • 300 g de ciuperci
  • 400 ml de smantana lichida Dorna
  • 100 g de gelatina sau 2-3 foi care se va hidrata in apa rece
  • 150 g de spanac congelat
  • 3 foi de alge
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei galben
  • 50 g Baby morcovi
  • Unt
  • Ulei
  • Sare
  • piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui a la Nico:

Pieptul de pui se toaca marunt si se va marunti cu robotul pana va rezulta o pasta fina, se vor adauga ouale rand pe rand se adauga vegeta si la final se va adauga smantana lichida, se amesteca toate ingredientele bine de tot cu ajutorul robotului de bucatarie. Se scoate pasta rezultata  se va pune intr-o tava mai mare,  se va adauga si gelatina  care s-a inmuiat (aceasta se va strecura sa nu ramana aglomerari)

Se adauga si sunca care a fost taiata cubulete mici si se omogenizeaza compozitia rezultata. Separat se adauga ciupercile care au fost taiate in prealabil lamele si se vor sota in unt si ulei .Se sareaza si pipereaza, cand sunt gata se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, spanacul si el va fi tras la tigaie in putin unt. Ardeii si baby morcovii au fost in prealabil blansati in apa calda, nu fierti tare, sunt fierti al dente deoarece se vor mai fierbe cu rulada odata.

 Trecem la asamblarea ruladelor,  ies aproximativ doua rulade mai grasune sau trei mai subtirele dintr-un kilogram de carne.

 Se pune folie de plastic, aproximativ trei folii suprapuse pentru a nu se rupe deoarece rulada se va inveli in aceasta folie si se va fierbe la cuptor, deci trebuie foarte bine rulata(stransa) pentru a nu lasa aer.

Deci se intind cele trei folii de plastic se pune primul rand de pasta rezultata ,se adauga o foaie de alga se adauga al doilea strat de pasta iar deasupra se va pune spanac, iar peste acesta se va adauga fasiile de ardei  si baby morcovii.

Se va rula, se leaga bine la capete, se va pune in folie de aluminiu si se va aseza intr-o tava de chec in care am pus apa pana la jumatate si se va da la cuptor la foc potrivit 30 de minute.

Dupa expirarea timpului verificam daca este facuta si o lasam sa se raceasca, dupa ce s-a racit se portioneaza.

Reteta o am de la buna mea prietena Cristina.

 Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui a la Nico" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

21.02.2011, 16:31

nico15 1

22.02.2011, 00:16

Poftiti la masa

goldielocks 1

11.03.2011, 21:18

arata extrem de bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Aperitive oua umplute cu piept de pui