SALATA DE BOEUF CU BACON SI CASCAVAL

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 8361 vizualizari

 

inca nu am gustat-o dar cred ca super buna ,e facuta de sotul meu.Toate sunt taiate de sotul meu, el are o rabdare sa le taie toate cat de cat la fel!

 

INGREDIENTE

  • zarvazaturile din supa dulce morcov ,patrunjel,telina fierte
  • 1 piept de curcan
  • castraveti murati
  • gagosar rosu murat
  • cartofi fierti in coaja
  • masline verzi fara samburi
  • bacon 200 g
  • cascaval 200 g
  • 1 cutie mazare boabe
  • 150-200 ml smanatana
  • maioneza de casa(mie sincer cea din comert nu imi place)
  • piper macinat
  • sare
  • mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALATA DE BOEUF CU BACON SI CASCAVAL:

Se taia toate cubulete mici ,apoi se pune mazarea ,(daca vreti puteti sa tocati pieptul ,noi l-am taiat cubulete mici) si smantana se ameteca bine toate apoi se pune maioneza

Se decoreaza dupa bunul plac al fiecaruia

daca puneti smantana e mult mai buna si nu e asa gretoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE BOEUF CU BACON SI CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

09.04.2010, 23:37

multumesc danuta mult

nadina73 1

09.04.2010, 23:38

ionix e un pic altfel dar sa sti ca a fost super buna acuma am facut prima data acesat inventie a sotului meu,incearca e super

adry88 1

18.05.2011, 21:58

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui