Salata de boeuf cu linte si conopida

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2014 | 6512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 1/2 piept de pui
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1/2 cutie de linte rosie fiarta
  • 4-5 castraveti murati
  • cateva buchetele de conopida
  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 3-4 linguri maioneza facuta in casa
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf cu linte si conopida:

Pieptul de pui si pune la fiert impreuna cu morcovii,la fel si cartofii se pun separat la fiert in coaja.


Intr-o craticioara mica se pune apa la fiert iar cand a dat in clocot se adauga buchetelele de conopida pentru 15 minute.


Cartofii se curata de coaja cat sunt inca calzi,se lasa sa se raceasca dupa care se taie cuburi.


Pieptul se pui si morcovii se taie tot cuburi,se amesteca cu cartofii si conopida scursa de zeama.


Lintea se da sub jet de apa si se lasa la scurs.


Ceapa verde se toaca cat mai marunt.


Castravetii se taie cubulete mici.


Se amesteca toate ingredientele,impreuna cu sare,piper si maioneza.


Se pune 30 minute la rece dupa care se poate servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu linte si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

dantes 1

21.08.2014, 08:25

Buna!

Bya Ralu 1

23.08.2014, 17:28

multumesc

MotanLaOale 1

28.08.2014, 10:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf