Salata de Boeuf cu sfecla rosie

de Bya Ralu in Salate, 26 Iul 2013 | 4888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1/2 cutie de ciuperci
  • 2 bucati mici de sfecla rosie fiarta
  • 3 castraveti murati
  • 3 gogosari
  • 3 morcovi
  • 3 linguri de maioneza
  • sare/piper/ghimbir
  • Pentru ornat
  • sfecla rosie
  • 3 linguri de maioneza
  • albus de ou fiert
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Boeuf cu sfecla rosie:

Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete,se pun la fiert in apa cu sare,impreuna cu morcovii intregi curatati de coaja.


Castravetii si gogosarii se taie cubulete si se pun la scurs de zeama.


Cartofii cand s-au fiert se scurg de apa si se pun intr-un castron mare.Morcovii ii taiem cubulete si ii punem peste cartofi,adaugam si castravetii si gogosarii.


Sfecla o taiem cubulete,ciuperciile le scurgem de zeama si le mai maruntim.


Se amesteca toate ingredientele,adaugam si mazarea scursa de zeama,potrivim de sare si piper si putin praf de ghimbir si punem maioneza.


Deaupra punem maioneza,o intindem bine,ornam cu albus de ou,sfecla rosie in forma de stea si o frunza de patrunjel

 

TIPS-URI

1

Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Boeuf cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

26.07.2013, 14:51

Micutza Luana 1

26.07.2013, 19:24

ce faina e

Bya Ralu 1

26.07.2013, 19:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf