Salata de Boeuf cu sfecla rosie

de Bya Ralu in Salate, 26 Iul 2013 | 9344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1/2 cutie de ciuperci
  • 2 bucati mici de sfecla rosie fiarta
  • 3 castraveti murati
  • 3 gogosari
  • 3 morcovi
  • 3 linguri de maioneza
  • sare/piper/ghimbir
  • Pentru ornat
  • sfecla rosie
  • 3 linguri de maioneza
  • albus de ou fiert
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Boeuf cu sfecla rosie:

Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete,se pun la fiert in apa cu sare,impreuna cu morcovii intregi curatati de coaja.

Castravetii si gogosarii se taie cubulete si se pun la scurs de zeama.

Cartofii cand s-au fiert se scurg de apa si se pun intr-un castron mare.Morcovii ii taiem cubulete si ii punem peste cartofi,adaugam si castravetii si gogosarii.

Sfecla o taiem cubulete,ciuperciile le scurgem de zeama si le mai maruntim.

Se amesteca toate ingredientele,adaugam si mazarea scursa de zeama,potrivim de sare si piper si putin praf de ghimbir si punem maioneza.

Deaupra punem maioneza,o intindem bine,ornam cu albus de ou,sfecla rosie in forma de stea si o frunza de patrunjel

TIPS-URI

1

Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Boeuf cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

26.07.2013, 14:51

Micutza Luana 1

26.07.2013, 19:24

ce faina e

Bya Ralu 1

26.07.2013, 19:56

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
salata de boeuf