Salata de cartofi noi, cu somon afumat si ton

de mihaelar63 in Salate, 9 Iul 2018 | 2183 vizualizari

 

    Aceasta salata este consistenta, plina de vitamine, dar in acelasi timp consistenta.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi noi fierti
  • 250 gr mix de frunze tineri [ salata verde , rucola , andive]
  • 250 gr masline [verzi umplute cu ansoa ,umplute cu ton ,kalamata]
  • 150 gr somon afumat
  • 100 ml ulei masline
  • 1 conserva mare ton afumat
  • 2 cepe verzi rondele
  • 2 cepe rosiii pestisori
  • 2 linguri capere marunte in otet
  • 2 linguri ardei jalapenos in saramura taiati rondele
  • 1 ardei Kapia taiat julien
  • 1 lamaie -zeama
  • sare- optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi noi, cu somon afumat si ton:

Se fierb cartofii, se spala salata si legumele. Se portioneaza legumele. Daca aveti pregatite ingredientele, prepararea dureaza 5 minute cat le amestecati.

Amestecati intr-un bol mare, ceapa, ardeiul iute, Kapia si caperele cu ulei, zeama lamaie si putina sare.

Taiati cartofii cuburi si ii amestecati cu legumele pregatite anterior.

Maslinele se scurg de saramura si se limpezesc cu apa rece. Scurgeti-le de excesul de lichid.

Maruntiti somonul si scoateti tonul din conserva.

Adaugati in bol maslinele si pestele. Amestecati.

La sfarsit se amesteca totul cu frunzele verzi.

Gustati si acriti sau sarati daca este nevoie.

Atentie !!!!! Sare se pune daca chiar este nevoie. Pestele, maslinele, ardeiul jalapenos, caperele, toate au continut mare de sare pentru a sta bine conservate.

TIPS-URI

1

Atentie !!!!! Sare se pune daca este chiar nevoie. Pestele, maslinele, ardeiul jalapenos, caperele, toate au continut mare de sare pentru a sta bine conservate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi noi, cu somon afumat si ton" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde

ieri la 23:10

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

pe 26.11 la 21:54

Faguri

pe 26.11 la 16:03

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde

ieri la 23:10

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

pe 26.11 la 21:54

Faguri

pe 26.11 la 16:03

RETETA RECOMANDATA
Poiana cu ciuperci