am pornit sa fac o salata orientala...pana la urma am tot adaugat la ingrediente pana a iesit ce a iesit :)))),am pus din tot ce aveam prin frigider....
Fierbem ouale in apa cu sare 15minute.Le lasam sa se raceasca,le curatam de coaja si le taiem felii.
Spalam cartofii bine si ii punem la fiert in apa cu sare,la foc mediu,25minute din momentul in care incepe apa sa fiarba(cartofii sa fie cat mai mici).Ii punem in apa rece sa se raceasca,apoi ii curatam de coaja.Ii taiem rondele.
Taiem ceapa verde rondele.
Taiem si ardeiul gras fasii mai mici.
Telemeaua o taiem cubulete.
Rosiile le taiem cubulete.
Castravetii ii taiem rondele.
Maslinele le curatam de samburi(eu am lasat si intregi).
Amestecam cu grija toate ingredientele,sa nu se sfarame,saram si piperam dupa gust,apoi turnam sosul si amestecam bine din nou.La sfrasit presaram deasupra patrunjel tocat.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro