Salata de castravete cu sos de avocado

de Catalina L in Salate, 18 Aug 2019 | 2134 vizualizari

 

Un delicios si sanatos sos cu avocado si iaurt.
Poate insoti cruditati sau carne rece.
Am ales sa-l servesc cu o salata de castravete. Foarte bun si gustos !
https://www.blogulluicatalina.com/2019/07/salata-de-castravete-cu-sos-de-avocado.html

 

INGREDIENTE

  • 1/2 avocado
  • 100 gr de iaurt natur
  • 1 lingurita de mustar
  • sare, piper
  • patrunjel tocat
  • boia de ardei
  • 1/2 castravete
  • 70 gr de ton natur (facultativ)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de castravete cu sos de avocado:

Incepem cu sosul de avocado.

Presati si reduceti un sfert de avocado in piure. Amestecati-l cu iaurtul, mustarul si un pic de patrunjel tocat.

Adaugati sare si piper dupa gust.

Amestecati bine.

Cu acest sos puteti acompania o salata de cruditati, o carne rece sau fructe de mare.

Eu l-am folosit pentru o salata de castravete.

Curatati si taiati castravetele in felii fine.

Sarati-le si lasati-le 10 minute  sa lase apa.

Taiati celalalt sfert de avocado in felii fine.

Puneti feliile de avocado si de castravete direct in farfurii

Presarati deasupra sare si piper.

Adaugati sosul de avocado deasupra si decorati cu patrunjel .

Presarati boia de ardei si serviti.

Pueti adauga ton scurs si maruntit. Veti avea un fel de mancare complet.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de castravete cu sos de avocado" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de gogonele verzi