Salata de ciuperci

de gugugh in Salate, 27 Dec 2010 | 2111 vizualizari

 

o bunatate , usor si de efect. nu am facut o poza doar cu painea prajita si salata de ciuperci asa ca am pus poza cu tot platoul , in mijloc e painea prajita cu salata de ciuperci

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr ciuperci champinion 
  • 2 linguri maioneza de casa
  • 1 pahar iaurt cremos
  • 4-5 catei usturoi rasi
  • sare, piper
  • paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci:

ciupercile spalate si taiate in sferturi se pun la fiert in apa cu sare pana sunt fierte, ele chiar si fierte raman usor crocante.


le lasam la scurs 1-2 ore timp in care facem alta treaba. revenim dupa ce s.au scurs bine si le amestecam cu maioneza, usturoiul pisat, iaurtul , sare si piper dupa gust omogenizam si dam la rece. le servim pe feliute de paine prajita .

 

TIPS-URI

1

se pun pe painea prajita chiar in momentul servirii

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

rivka 1

29.12.2010, 10:57

faina , si eu fac vineri, foietajele alea cu ce sunt umplute? arata iar bine !

gugugh 1

29.12.2010, 21:23

rivka foietajul e umplut cu tapenada si ton din conserva delicioase.. reteta o am de pe blogul lui edith frincu

Dana_Retetegg 1

29.12.2010, 23:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu maioneza