Salata de conopida cu smantana

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 10306 vizualizari

 

eram tare curioasa sa vad cum e salata de conopida...e prima oara cand fac si mi-a placut tare mult rezultatul. E perfecta pentru zilele calduroase de vara :D

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de cca450 gr
  • aprox 5 linguri de smantana
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de ulei
  • cateva fire de marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida cu smantana:

Conopida se spala bine, se rupe buchetele si se pune la fiert in apa cu sare in momentul in care apa clocoteste.


Se lasa la fiert aprox 15-20 de min.


Se scurge de apa si se toaca marunt la tocator.


Se pune intr-un bol, se adauga smantana treptat (daca mai e nevoie se mai pune 1 lingura de smantana, depinde de consistenta) si se amesteca bine.


Usturoiul se da prin razatoarea mica si se adauga peste conopida, se pune apoi uleiul, sare dupa gust si cateva fire de marar tocate marunt si se amesteca bine pana se formeaza o pasta.


Se da la rece, apoi se serveste...cu rosii sau cu orice va mai place.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

12.05.2013, 22:25

CookieMonster 1

12.05.2013, 23:09

Foarte buna!!!

_Alina_ 1

13.05.2013, 09:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Sufleu dublu cu crema elvetiana