Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Când toată lumea se încurcă în cârnaţi, tobe, şunci şi sarmale, eu am găsit o metodă simplă de a potoli foamea pentru câteva ore bune.
Treaba e simplă şi gustoasă, mai ales pentru cine vrea să testeze o combinaţie inedită de gusturi.
Am curăţat legumele şi le-am răzuit pe răzătoarea mică. Mărul l-am răzuit pe răzătoarea mare şi le-am amestecat rapid. Dressing-ul l-am făcut rapid din ulei, suc de lămâie şi sare pentru a-l pune peste ingrediente, evitând astfel oxidarea celor răzuite.
Am presărat seminţe de anason pentru că-mi place gustul anasonului, asta pentru a nu pune la socoteală beneficiile sale terapeutice.
Poftă bună!
1
În funcţie de gust, se pot pune mai multe mere, asta pentru cei care nu acceptă gusturile mai "tari", aşa cum îk are ridichea neagră.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult