sunt foarte bune pe paine prajita
Eu am folosit icre pe care le-am tinut in frigider o saptamana cu sare si acoperite cu ulei (nu le-am cumparat, le-am strans de la peste)
Le-am scos din pielita aceea subtire cu un cutit si le-am pus intr-un vas.
Am preparat grisul (Am pus apa pe foc si, cand aceasta se incalzeste, se pune grisul ,se amesteca bine sa nu se faca cocoloase).
Apa minerala se amesteca cu sarea de lamaie
Se mixeaza icrele si se pun pe rand putin gris,ulei,apa,se repeta pana se termina toate.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro