Salata de icre de crap

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2014 | 5519 vizualizari

 

Imi plac icrele mult de tot,as manca oricand :)

 

INGREDIENTE

  • 3-4 linguri icre crap
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare (daca nu sunt prea sarate)
  • 1 ceapa
  • gris
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Am tinut la temperatura camerei icrele si uleiul.Intr-un castron am inceput sa frec icrele cu putin ulei cu o lingura de lemn pana au inceput sa se inmulteasca si sa se albeasca.

Peste ele am pus zeama de lamaie (acestea vor deveni mai albe si mai spumoase de la lamaie)

La final am taiat ceapa marunt si am pus peste icre,apoi intr-o cratita am pus putina apa(cam 1 cescuta) si gris cat sa fie o coca nici tare nici moale.

Dupa ce s-a racit grisul am adaugat peste icre si se amesteca pana se incorporeaza.

Se pot manca simple fara gris dar sunt mai gretoase,eu adaug gris,se vor inmulti si daca sunt prea sarate grisul absoarbe din sare.

Se intinde pe felii de paine si se pot manca cu rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Icre de hering