Salata de iutari la borcan

de Ksenya in Mancaruri de post, 8 Aug 2013 | 6951 vizualizari

 

Aceasta salata se prepara usor si este excelenta iarna langa o friptura de porc de Craciun ,are o aroma deosebita.

 

INGREDIENTE

  • iutari
  • otet de 9 grade
  • sare
  • foi de dafin
  • usturoi
  • borcane de 750-800 g
  • apa
  • sare
  • boabe piper
  • buchet de marar (partea florala)
  • enibahar
  • rodele de ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de iutari la borcan:

Culegem ciupecile din cele mai sanatoase.


Le curatam de pamant,le spalam in cateva ape,le punem intr-o oala incapatoare,de la momentul de cand da in clocot lasam inca 15 min.


Le scoatem si le scurgem intr-o sita,lasam sa se racoreasca pentru a putea la le taiem felii mai mari.


Feliile le punem in borcane bine spalate cu cate la un borcan se pun: 2 catei de usturoi ,4 boabe de ienibahar ,8 boabe de piper ,2-3 rondele de ceapa si buchetul de marar.La sfarsit se toarna marinada preparata din o parte otet 2 parti apa,se da in clocot,se toarna marinada in borcane, se infileteaza bine si se pun la cuptor pentru 10 minute,la foc mic.Se opreste cuptorul si se las borcanele pana se racesc complet.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

La prepararea salatei se scurge zeama ,iutarii se stropesc cu ulei de masline,ceapa si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de iutari la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ALIGIULIA 1

02.09.2013, 18:46

SE POATE FACE SI CU CIUPERCI CHAMPIGNON?

babi5 1

03.09.2013, 07:45

Ksenya 1

24.09.2013, 09:19

Aligulia, n-am incercat,probabil dar va fi mai putin aromata si picanta.Multumesc de trecere!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu afine