Salata de leurda (2) cu paine araba

de alice_ciobanu in Salate, 7 Apr 2011 | 2467 vizualizari

 

Pentru că am dat startul la primăvară şi la salate, am încropit o reţetă de salată de leurdă combinată cu salata Fattoush. Ceea ce a ieşit a fost foarte delicios şi mai ales săţios.

 

INGREDIENTE

  • leurdă proaspătă
  • ridichi de primăvară
  • 2 roşii de mărime potrivită
  • un ardei gras
  • ulei de măsline
  • o pâine arăbească mare

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de leurda (2) cu paine araba:

Se spală toate crudităţile şi se taie potrivit, aşa ca pentru o salată minunată.


Pâinea arăbească se rupe în 5-6 bucăţi mari şi se aruncă într-o tigaie cu ulei încins. O rumeniţi puţin pe ambele părţi... aveţi grijă că se arde foarte repede. Apoi scoateţi bucăţile astfel rumenite şi le lăsaţi la scurs pe nişte prosoape de hârtie. Când e aproape rece rupeţi bucăţile în bucăţele mai mici şi le puneţi în salata de crudităţi. Stropiţi totul cu ueli de măsline, nu foarte mult, pentru ca deja avem pâinea arăbească prăjită cu ulei. Ceea ce rezultă este foarte săţios şi se poate mânca ca atare, fără a mai adăuga şi vreun fel principal de mâncare.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de leurda (2) cu paine araba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

divainbucatarie 1

13.04.2011, 10:18

adry88 1

07.05.2011, 16:03

adry88 1

07.05.2011, 16:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete coreana