Salata de naut cu ton si sfecla rosie

de Bya Ralu in Salate, 21 Iul 2014 | 1563 vizualizari

 

O salata simpla si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de naut
  • 1 cutie de ton
  • 1 ou fiert tare
  • 2 bucati de sfecla rosie
  • 2 ridichi
  • sare/piper
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de naut cu ton si sfecla rosie:

Nautul se scurge de zeama si se pune intr-un castron.Deasupra punem tonul scurs de ulei,ridichiile taiate feliute subtiri,oul si sfecla cubulete.

Punem condimentele,zeama de lamaie,amestecam bine.

Se lasa la frigider pentru 15 minute ,se serveste la micul dejun sau chiar la cina.

 

COMENTARII (25)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

23.07.2014, 22:35

MOKUSKA

MOKUSKA 1

24.07.2014, 08:19

Minunata salata!

roxana_simona

roxana_simona 1

24.07.2014, 18:52

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!