Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

de miki_a in Paste, 31 Oct 2015 | 741 vizualizari

 

O idee perfectă pentru cina de sâmbătă seara!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. paste fusilli tricolore;
  • 125 gr. păstrăv afumat;
  • 250 ml. sos de rosii (gros);
  • 2 căţei de usturoi tocaţi fin;
  • 100 gr. măsline;
  • 100 gr. caşcaval;
  • busuioc (am folosit uscat);
  • verdeaţă pentru ornat (opţional).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii:

Fierbem pastele în apă clocotită cu un praf de sare (conform timpului de pe ambalaj). Le scurgem şi le clătim prin 3-4 jeturi de apă rece.


Într-un vas încăpător punem pastele, peştele tăiat bucăţele, usturoiul, măslinele, sosul de roşii, busuiocul uscat, caşcavalul şi verdeaţa.


Amestecăm şi servim.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

01.11.2015, 06:59

buna

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 10:34

Catalina L 1

01.11.2015, 12:06

excelenta...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rigatoni cu piept de pui