Salata de paste cu piept de pui

de Miha in Salate, 6 Dec 2011 | 4941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fusilli
  • 1 piept de pui
  • sare si piper cu usturoi
  • ierburi de Provence
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 mana de busuioc verde (am o tufa mica de busuioc si cu salata asta am lasat-o cheala :)))) )
  • 4-5 catei usturoi
  • sare
  • 4-5 linguri cu ulei de masline
  • 1 rosie
  • ~100 g mozzarella proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu piept de pui:

Intai de toate pregatim carnea. O feliem si o asezam pe un platou. Condimentam dupa gust cu sare, piper cu usturoi si ierburi de Provence. Stropim cu ulei de masline si sos de soia, acoperim cu folie alimentara si dam la rece.

Pastele le punem la fiert in apa cu sare. Se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se pun intr-un castron.

Busuiocul il rupem bucati cu mana, apoi il punem intr-un mojar impreuna cu usturoiul si le pisam. Saram dupa gust, apoi adaugam ulei cate putin si amestecam pana obtinem o emulsie stabila.

Scoatem carnea de la frigider si o prajim pe gratar. Cand este gata o taiem cubulete si punem in castron peste paste. Adaugam rosia taiata felii si mozzarella cubulete. Turnam si sosul de busuioc si omogenizam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu paste colorate