Salata de peste afumat

de MotanLaOale in Peste, 18 Dec 2015 | 11952 vizualizari

 

Foarte simpla si foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou afumat (400g)
  • 3 cepe rosii
  • 150g maioneza de casa
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de peste afumat:

Macroul se curata de piele si oase si se face bucati mai mici.

Ceapa se curata si se taie julien.

Dintr-un galbenus de ou, o lingurita mustar, 150ml ulei, zeama de lamaie se face o maioneza cu mixerul.

Se amesteca toate ingredientele intr-un castron si se potriveste de sare si piper.

Se tine la frigider cel putin 30 minute.

Se serveste pe felii de paine prajita, sau nu, ornata cu ceapa.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv, pentru zilele cu dezlegare la pește