Salata de piept de pui cu ciuperci si baby corn

de MotanLaOale in Salate, 5 Oct 2015 | 2357 vizualizari

 

Foarte buna a fost!

 

INGREDIENTE

  • 600g piept de pui (un piept mare)
  • 400g ciuperci (din conserva)
  • 400g porumb
  • 20 buc baby corn (o conserva)
  • 400g castraveti murati
  • 200g gogosari murati
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 400g maioneza de casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de piept de pui cu ciuperci si baby corn:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.


Dupa racire se taie cubulete.


Porumbul se fierbe, se scurge si se lasa la racit.


Ciupercile se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.


Baby corn se clatesc cu apa si se lasa la scurs.


Se pastreaza citiva pentru ornat iar restul se taie rorocoale.


Castravetii si gogosarii se toaca marunt si se scurg de zeama prin stoarcere.


Maioneza se face din 2 galbenusuri crude, 2 lingurite mustar, sare, zeama de lamaie si 400ml ulei cu mixerul.


Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc ciupercile pana nu mai au zeama.


Se adauga si pieptul de pui taiat, se mai caleste cateva minute si se lasa la racit.


Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si se potriveste de sare si piper.


Se amesteca si cu maioneza si este gata.


Se poate orna dupa preferinta.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de piept de pui cu ciuperci si baby corn" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

06.10.2015, 11:43

Multumesc

Gherca Daniela 1

06.10.2015, 12:13

buna, buna!

MotanLaOale 1

06.10.2015, 12:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu piept de pui si patrunjel