Salata de primavara cu miez de lapte Delaco

de Rocsi in Salate, 23 Apr 2012 | 4598 vizualizari

 

Am primit de la cei de la Delaco nistemiez de lapte pentru degustare .Astazi am pregatit o salatica pentru a testa branzica.Este foarte gustoasa si cu o textura foarte fina,potrivita pentru diferite gustari,pentru decorarea platourilor ,pentru salatele cu legume (si nu numai)sau servita chiar asa simpla.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 salata verde
  • 2 rosii
  • jumatate ardei rosu
  • 2 castraveciori
  • 4-5 ridichii
  • miez de lapte Delaco
  • Pentru dressing:
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • ulei de masline
  • un praf de sare
  • un varf de cutit piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara cu miez de lapte Delaco:

Rupem frunzele de salata si le spalam pe rand una cate una,apoi le scurgem bine de stropii de apa. Rosiile le spalam si le taiem feliute. Ardeiul il spalam si il taiem fasiute pe lung. Castravetii ii spalam,ii curatam de coaja ,ii taiem in doua pe lung ,apoi ii facem feliute. Ridichile le spalam, le decojim si le taiem sub forma de floare. Salata o rupem cu mana bucatele. Toate legumele le asezam intr-un bol,le amestecam ,apoi punem bucatele de miez de lapte.

Dressing:

Intr-un castronas amestecam putina zeama de lamaie,2-3 linguri ulei de masline,un praf de sare,piper si o lingura apa rece. Amestecam energic pana sunt bine omogenizate toate,apoi punem peste salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara cu miez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de vara