Salata de rosii-stil arab

de Mihaela11_jo in Salate, 6 Dec 2010 | 3257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii de marime medie
  • 4 bucati de arpagic sau 3 cepe foarte mici( ca pentru gril)
  • 1 lingura otet balsamic
  • 3 linguri ulei de maslime
  • sare si piper proaspat macinat (dupa gust)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de rosii-stil arab:

Se feliaza rosiile , se asezoneaza cu sarea si piperul;se stropesc cu otetul amestecat cu uleiul de masline.

Se presara cu arpagicul taiat pestisori si se decoreaza cu frunze de menta verde.

Se serveste langa fripturi, chiftele,pilafuri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii-stil arab" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Mihaela11_jo 1

06.12.2010, 15:13

Esti o dulce

MotanLaOale 1

06.12.2010, 15:25

Mihaela11_jo 1

06.12.2010, 19:08

Mu[tumesc miauuuuuuuuuuuuuu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Eszterhazy
  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole neagra