Salata de sfecla rosie cu hrean

de Miha in Salate, 10 Ian 2012 | 2212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 radacini de sfecla rosie, potrivite ca marime
  • 2 radacini de hrean
  • sare si piper
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu hrean:

Sfecla se coace in cuptor, la foc mediu, pentru cca 1 ora, pana se inmoaie putin.



Se poate si fierbe, dar isi va pierde din culoare si chiar din gust, parerea mea!



Se lasa sa se raceasca, apoi se curata si se da pe razatoare.



Mie imi place data pe razatoarea cu ochiuri mici, dar se poate da si pe cea cu ochiuri mari sau se poate felia.



Hreanul se curata, se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se pune peste sfecla.



Cantitatea de hrean poate varia in functie de preferinta fiecaruia. Se poate pune mai mult sau mai putin.



Se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga uleiul amestecat cu otet si se omogenizeaza.


Aceasta salata este mult mai buna a doua zi. Se mai poate prepara inlocuind hreanul cu chimion.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mena29 1

11.01.2012, 20:54

Io nu mai zic nimic de prezentare ca ar insemna sa ma tot repet la fiecare reteta

Miha 1

11.01.2012, 21:48

Multumesc Mena.

alinutzika 1

11.01.2012, 23:36

preferata mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie-aperitiv